Refund Informatie

Helaas, Matrixx at the Park 2021 gaat niet door! Iedere ticketkoper krijgt op dit moment de optie om te kiezen tussen een volledige refund of de tickets om te zetten in tickets voor Total Loss Festival op zondag 5 september (twv. €37,- per ticket).

VOLLEDIGE REFUND

Wil jij een volledige refund van jouw tickets? Klik dan op de button hieronder. Vul dan jouw ordernummer in (zie aankoopbevestiging) en e-mailadres in waarmee je geregistreerd bent bij Paylogic.

Na de veiligheidscheck ben je succesvol ingelogd. Kies vervolgens rechts voor COMPENSATIE als je je geld teruggestort wilt krijgen.

GRATIS TICKETS VOOR TOTAL LOSS FESTIVAL

In plaats van een refund bieden we ook de optie aan om je tickets voor Matrixx at the Park om te wisselen in tickets voor Total Loss Festival op zondag 5 september. Zo feest je toch nog met ons mee op het eerste Matrixx evenement dat wel doorgaat. Deze tickets kosten normaliter €37,-.

Heb jij vier tickets voor Matrixx at the Park gekocht? Dan ontvang je vier tickets voor Total Loss! Klinkt goed, toch?

Log daarvoor in met je ordernummer en e-mailadres via de button hieronder. Na de veiligheidscheck ben je succesvol ingelogd. Kies vervolgens rechts voor BEHOUD MIJN TICKETS en bevestig je keuze. Je ontvangt dan begin augustus jouw toegangstickets.

WAAROM GAAT HET NIET DOOR?

Helaas heeft de Gemeente Nijmegen besloten om dit evenement geen vergunning te lenen. Hoewel het een jaarlijks terugkerend evenement betreft is het door het afgelasten van de overkoepelende Vierdaagsefeesten niet meer mogelijk om een evenement van dit formaat te organiseren.

KRIJG IK MIJN GELD WEL TERUG?

Ja, iedere ticketkoper krijgt de optie om het geld van de volledige bestelling teruggestort op de rekening waarmee deze de tickets gekocht heeft te krijgen. Let op: degene die de tickets besteld heeft krijgt dus het geld retour.

WANNEER KRIJG IK MIJN GELD TERUG?

Rondom week 32 ontvang je het volledige bedrag retour op de rekening waarmee je de tickets hebt gekocht. Bij de bijschrijving zul je “Paylogic” zien staan.

GAAT HET VOLGEND JAAR WEL DOOR?

Zeker! Als volgend jaar de Vierdaagsefeesten in al haar glorie weer plaats kunnen vinden, zal ook Matrixx at the Park terug zijn. Als onderdeel van die Vierdaagsefeesten zal het Park ook weer 7 dagen lang gratis toegankelijk zijn! Block alvast 16 t/m 22 juli 2022 in je agenda, want we hebben wat in te halen!

IK HEB GEEN MAIL! EN NU?

Controleer allereerst even je Spam-folder; daar wil hij nog wel eens in terecht komen. Daar niet gevonden? Controleer dan met welk mailadres je jouw tickets hebt gekocht; dit wordt vaak door elkaar gehaald. Nog niet gevonden? Geen zorgen, op deze pagina staat alle informatie uit de mail!

MIJN MAILADRES WORDT NIET HERKEND.

Had je al een Paylogic account?
– Controleer dan of dat daadwerkelijk het e-mailadres is van jouw account door HIER je mailadres in te voeren.

Heb je zonder Paylogic account een ticket gekocht?
– Als je je tickets wél hebt ontvangen, maak je waarschijnlijk een typfout.
– Als je je tickets nog niet had ontvangen, kan het zijn dat je per ongeluk een verkeerd mailadres hebt gebruikt. Neem hiervoor contact op met Paylogic.

OVERIGE VRAGEN

Heb jij nog vragen over Matrixx at the Park die hier niet beantwoord zijn? Neem dan gerust even contact met ons op via Instagram, Facebook of per Mail!

© Copyright 2021, Matrixx BV.

Menu